BESTILL STAND – SMART MOBILITY 2017

BESTILL STAND

Smart Mobility er den mest fremoverlente samlingsplassene for elmobilitet i Norge. Et nøkkelsted for å møtes på tvers av hele verdikjeden.

Showroomet ligger tett inntil konferanserommene hvor delegater vil vandre ut og inn til seminarer, møter og sosiale arrangementer. Det er midt i hjertet av Smart Mobility og består av et område på 22,500 kvadratmeter – fylt til randen av det beste og nyeste innen elmobilitet.

BESTILL DIN PLASS NÅ

Med over 100.000 registrerte elbiler er Norge i verdenstoppen når det gjelder andelen som kjøper elbiler.

Vi skal redusere klimagassutslippene med 40 prosent fra 2005-2030. Dette er vanskelig å tenke seg uten å gjennomføre betydelige endringer i transportsektoren på kort tid.

En bil er i snitt i bruk én time per dag. Modellen vi har i dag med at man eier sin egen bil vil trolig bli erstattet av delingsmodeller som for eksempel abonnementstjenester.

Bilindustrien er i ferd med å bli "tatt over" av teknologiselskaper. Faktorer som hestekrefter vil ikke lenger være viktig, men det vil være programvare som differensierer de ulike produktene.

Teknologien for selvkjørende kjøretøy har nå kommet svært langt, og enkelte hevder at det om noen år vil bli helt forbudt å kjøre bilen sin selv.

Selvkjørende kjøretøy vil ha dramatisk innvirkning på hvordan byene utformes – det vil bli frigjort store arealer som i dag brukes til parkeringsplasser og veier.

Bitnami