MULIGHETER FOR NORSK NÆRINGSUTVIKLING I TRANSPORTSEKTOREN – SMART MOBILITY 2017

MULIGHETER FOR NORSK NÆRINGSUTVIKLING I TRANSPORTSEKTOREN

Smart Mobility 2017 – Den norske muligheten
7. September 2017 arrangerer OREEC (Oslo Renewable Energy and Environment Cluster) og Norges Varemesse en fagkonferanse og utstilling med temaet «Den norske muligheten: bærekraftig næringsutvikling innen transport».

På Smart Mobility 2017 setter vi bærekraftig næringsutvikling transportsektoren på scenen. Vi skal diskutere og belyse hvordan vi i Norge kan omsette vårt forsprang som verdensledende marked for nullutslippstransport til produkt og tjenesteinnovasjon og gjennom det skape de nye grønne arbeidsplassene. Gjennom innledninger, ekspertpaneler og med aktiv innsats fra konferansedeltagerne skal vi bidra til å identifisere verdikjeder, prosjekter og muligheter vi kan bygge i Norge. Næringslivet må sikre verdiskapingen, ved å omstille seg til å konkurrere i en verden med langt strammere klimapolitikk. Denne konferansen vil gi svar på akkurat det.

Utstillingen vil ligge rundt scenen og er et utstillingsvindu for ny teknologi, nye konsepter og nullutslippsløsninger i transportsektoren og vil løfte frem eksisterende næringsliv, forskning, IT og teknologi. Lurer du på hvilken bil du skal kjøpe og når du skal kjøpe? Snakk med oss.

Konsepter som vil bli diskutert:

  • Megatrender innen fremtidens transport: Selvkjørende biler, digitalisering, drivstoff, batterier.
  • Hvilke insentiver må til for å stimulere til økt næringsutvikling i norsk bærekraftig transportsektor.
  • Hvordan ser fremtidens trafikksystemer ut? Persontransport, varetransport og tungtransport, smarte trafikksystemer og innsamling av data.
  • Bærekraftige transportkonsepter og løsninger for byer.
  • I Sverige bygger Northvolt batterifabrikk, hvordan påvirker det norsk næringsutvikling?
  • Ny design i en transportsektor i omveltning.
  • Muligheter for å utvikle næring i Norge og hvordan må vi jobbe for å bygge disse mulighetene.

Høres spennende ut? Disse kommer. Bli med å diskutere du også?

VELKOMMEN SOM BESØKENDE PÅ SMART MOBILITY 2017!

Bitnami