Ikke siden Henry Fords første familiebiler har transportbransjen sett så raske endringer

I løpet av det siste året har selvkjørende lastebiler fullført kommersiell øl-kjøring og ryddet byggeplasser. Bilgiganter som Ford og Volkswagen snakker om “smart mobilitet”. Ikke siden Henry Fords første massemarkedsfamiliebiler har transportbransjen sett så raske endringer.

Det er ikke lenger aprilsnarr når vi leser om vår «selvflygende bilframtid». 2017 er året for lavutslipps kjøretøy, techno-hype og smart grønn vekst.

Første del av Smart Mobility-konferansen tar for seg nettopp dette, status for mobilitet – hvordan kom vi hit?

Christina Bu, Generalsekretær i Norges Elbilforening åpner programmet 7. september med å fortelle om vår unike posisjon i Norge, om hvordan vi har fått det til, om resten av verdens som strømmer til oss for å lære og om hva som skal til for fremtiden.

Frank Meijer, Leder for “Eco Car” i Hyundai Motor Europe er tilstede og vil snakke om planene til Hyundai og om hvordan de kan møte norske behov. Hvilken rekkevidde får de nye elbilene og er hybridbilene en mellomfase? Hvorfor så stor tro på hydrogen til personbil? Dette er noen av spørsmålene du kan få svaret på.

John Thomas Sørhaug leder KPMGs industriinitiativ mot transport og bilindustrien. Han har god kunnskap om bransjen og vil gi oss siste nytt fra den årlige analysen “Global Automotive Executive Survey 2017”, som er en global bilforvaltningsundersøkelse som KPMG utarbeider hvert år. Dette er en anerkjent analyse av dagens status og fremtidige trender i bilindustrien.

Velkommen som besøkende på Smart Mobility 7. – 8. september!

Les mer om alle innlederne

SE PROGRAMMET

KJØP BILLETT

 

Share this: